PØlSEFESTEN PÅ BRUFETEN I ÅR.

Hei, da ble det Brufeten som ble stedet for pølsefesten, påskeaften lørdag 16.april, fra kl 12.00 til kl 15.00. Da deler ut gratis pølser, solbærtoddy, kaffe og kvikk lunsj. Alle er hjertelig velkommen og vi håper og se dere alle. Brufeten er der løypa fra Søkkemyr via Dampen til Hølervatnet krysser Sameigevegen, nærmeste hytte nr. er 1723. Hilsen fra Hølervassløypene! ????????????????????????????????

Pølsefest

Hei! Etter 2 magre år vil det i år bli pølsefest påskeaften, da blir det gratis pølser, kaffe, solbærtoddy og kvikklunsj. Vi kommer tilbake med tid og sted da vi må se ann vær og skiføre frem mot påskeaften Håper og se dere påskeaften ?????? Hilsen Hølervassløypene

ÅRSMØTE BLE AVHOLDT 5 MARS PÅ BØVEN FJELLSTUGU!

Det så hyggelige årsmøte ble avsluttet med kaffe og winerbrød og litt løst prat! Det var 12 personer som møtte opp på årsmøte på Bøven Fjellstugu 5 mars, og møte foregikk i behersket og rolig former!

ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.

Avholdes på Bøven Fjellstugu lørdag 5 mars kl. 15.00. Også litt info om løypene pr 23 februar!

Løypekjøring!

Hei. På grunn av for lite snø til og kjøre opp våre løyper har vi dag kjørt opp løyper på Hølervatnet og Alketjerna, håper dette er et godt alternativ i mangel av nok snø. God skitur i OL rus ??????????

Støtt oss!

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift