Nyhetsarkiv
12.04.2022 PØlSEFESTEN PÅ BRUFETEN I ÅR.
Hei, da ble det Brufeten som ble stedet for pølsefesten, påskeaften lørdag 16.april, fra kl 12.00 til kl 15.00. Da deler ut gratis pølser, solbærtoddy, kaffe og kvikk lunsj. Alle er hjertelig velkommen og vi håper og se dere alle. Brufeten er der løypa fra Søkkemyr via Dampen til Hølervatnet krysser Sameigevegen, nærmeste hytte nr. er 1723. Hilsen fra Hølervassløypene! ????????????????????????????????
Terje Ryen
06.04.2022 Pølsefest
Hei! Etter 2 magre år vil det i år bli pølsefest påskeaften, da blir det gratis pølser, kaffe, solbærtoddy og kvikklunsj. Vi kommer tilbake med tid og sted da vi må se ann vær og skiføre frem mot påskeaften Håper og se dere påskeaften ?????? Hilsen Hølervassløypene
Terje Ryen
08.03.2022 ÅRSMØTE BLE AVHOLDT 5 MARS PÅ BØVEN FJELLSTUGU!
Det så hyggelige årsmøte ble avsluttet med kaffe og winerbrød og litt løst prat! Det var 12 personer som møtte opp på årsmøte på Bøven Fjellstugu 5 mars, og møte foregikk i behersket og rolig former!
Terje Ryen
10.02.2022 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
Avholdes på Bøven Fjellstugu lørdag 5 mars kl. 15.00. Også litt info om løypene pr 23 februar!
Terje Ryen
05.02.2022 Løypekjøring!
Hei. På grunn av for lite snø til og kjøre opp våre løyper har vi dag kjørt opp løyper på Hølervatnet og Alketjerna, håper dette er et godt alternativ i mangel av nok snø. God skitur i OL rus ??????????
Terje Ryen
13.12.2021 Da er det på han igjen!
Vi har i dag kjørt opp løyper på Hølervatnet dette pga. for lite snø i våre løype traseer, gå inn på Facebook siden lenger nede på siden for mere info, god skitur'! Hei alle glade skiløpere og hytteeiere som ønsker skiløyper i vårt område!
Terje Ryen
28.11.2021 SNART SKISESONG!
Hei! Nå nærmer det seg en ny skisesong i Hølervassløypene, du er vell klar, det er vi. Sees snart i løypene.
Terje Ryen
21.04.2021 Takk for i år!
Hei! Da er løypekjøringen avsluttet for årets sesong. En stor takk til alle dere som har støttet oss med løypebidrag og grasrotandelen. En stor takk til alle våre løypekjørere som hver helg fra 12 desember og frem til siste helg har brukt av sin fritid hver helg for og lage løyper til oss, nevner også at det ble kjørt løyper i hele jule helgen, vinterferien og påske, så det er bare og bøyen seg i hatten for Børre, Knut, Thore, Bjørn og Morten som gjør dette på dugnad med sine egnene scootere. Til slutt takk for årets sesong og ha en fin sommer! PS. Er fortsatt mottagelige for bidrag. Hilsen oss i Hølervassløypene.
Terje Ryen
17.03.2021 PØLSEFESTEN AVLYST PÅSKEAFTEN
Vi må desverre også i år avlyse pølsefesten på Søkkmyr påskeaften pga. korona viruset, vi vil holde alle våre løyper så bra som mulig l hele påsken, så da må dere ta pølsa og kvikk lunsjen i hytteveggen etter skituren. Ha en fin hytte påske, og så får vi håpe på bedre tider. Hilsen Hølervassløypene
Terje Ryen
18.02.2021 HUSK LØYPEBIDRAGET TIL VINTERFERIEN!
Hei alle glade skiløpere! Har dere husket løypebidraget til vinterferien, alle våre løyper blir kjørt opp i helgen og vil bli kjørt ved behov i uke 8 og 9 Ha en fin vinterferie og en strålende skitur. Hilsen fra Hølervassløypene. ??????
Terje Ryen
23.01.2021 ÅRSMØTE UTSATT
På grunn av situasjonen med koronaen velger vi og utsette årsmøte på ubestemt tid. Nåværende styre og valgkomiteen vil fungere som nå frem til neste årsmøte. Håper på snarlig bedre tider. O.B.S. Det er nå topp forhold og masse snø i alle våre løyper, pga. stort snøfall vil det ta litt tid og få satt spor men det kommer i løpet av helgen, løypa om Tårnet og Høveren vil bli tatt til slutt men håper og komme rundt i løpet av helgen, men det tar tid og er en stor jobb, en stor takk til våre løypekjørere som bruker sin fritid på oss skiløpere. HUSK LØYPEBIDRAGET og ha en fin helg Hilsen Hølervassløypene.
Terje Ryen
07.12.2020 SNART SKISESONG!
Da er det tid for årets løypebidrag. . Det er nå kjørt igjennom mesteparten av vårt løypenett for og lage en såle, det er ikke kjørt opp spor over alt, men meget mulig for en fin skitur, se facebook for mere info.
Terje Ryen
20.11.2020 Nå nærmer deg seg!
Hei alle som gleder seg til skisesongen, da er det bare og vente på nok snø så vi kan kjøre løyper. På samme tid i fjor var vi i gang. Ha en fin førjulstid!
Terje Ryen
17.03.2020 Korona smitte!
Hei! Etter henstilling fra Sør Aurdal kommune ,der de ber om å ikke kjøre opp skiløyper i kommunen. Dette betyr at vi heretter ikke vil kjøre løyper inntil annen beskjed er gitt, dette pga. Korona smitten. Kjdelig men nødvendig. ?? Hilsen Hølervassløypene!
Terje Ryen
25.02.2020 ÅRSMØTE!
Lørdag 22 februar ble årsmøte i Hølervassløypen avholdt på Ellingsseter med 16 tilstede!
Terje Ryen
27.01.2020 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
Avholdes på Ellingsæter Sport & Turistsenter lørdag 22. februar kl. 15.00. Også litt info om løypene!
Terje Ryen
03.01.2020 STATUS PR. 3 januar
Hei! Status på løypene til Hølervassløypene, harde og isete løyper gjør det umulig og lage nye spor inntil det kommer mere snø, så denne helgen er spark som er tingen. God Helg! ?
Terje Ryen
05.03.2019 Årsmøte avholdt 2 mars 2019!
Det var 15 personer som møtte opp på årsmøte på Ellingsæter 2 mars, og møte foregikk i behersket og rolig former!
Terje Ryen
06.02.2019 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
Avholdes på Ellingsæter Sport & Turistsenter lørdag 2. mars kl. 15.00. Også litt info om løypene!
Terje Ryen
26.01.2019 Litt info om ståa i våre løyper!
Hei, Hølervassløypene har kjørt opp alle løyper , over Høvren kjøres nå. Bruk veien ved Johnsesetra -Hølervatnet , lite snø. Nedre del fra Guritjern til Hølervatnet er det lite snø, vær forsiktig her ellers kan det bli?? En riktig god helg fortsatt Løypegutta
Terje Ryen
14.01.2019 Takk for din støtte!
Hei! En stor takk til dere 28 som støtter Hølervassløypene med grasrotandelen, den ga oss kr. 17705.- i 2018 Vi tar gjerne i mot flere, du gjør det enklest ved og sende en SMS Grasrotandelen 995784262 til 60000 På forhånd takk! ?
Terje Ryen
14.01.2019 Litt løypeinfo!
Hei og fortsatt god helg. Hølervassløypene har kjørt opp igjen og sporsatt alle løyper bortsett fra over Høvren og Tårnet med vekslende kvalitet. Løype som går forbi Johnsesetra ned til Sameigevegen/Hølervatnet er ikke å anbefale ,bruk veien Vi ønsker oss noe mer???????? Løypegutta
Terje Ryen
11.01.2019 Har du husket løypebidraget!
Hei! Har du husket løypebidraget! Hadde satt stor pris på og fått innbetalingen inn før 15 januar da vi etter den datoen sender ut giro pr. brev, noe som igjen betyr noe merkostnader og arbeide. Mer info finner du på hjemmesiden under løypebidrag eller litt lenger ned på denne siden http://www.xn--hlervasslypene-qqbi.no/ ???
Terje Ryen
28.12.2018 Nå er det kjørt i våre løyper!
Hei, i dag har vi kjørt opp for å få såle og sloddet de fleste løypene.Desverre får vi ikke satt spor da det er for lite snø de fleste steder, men det er fullt mulig å prøve skiene på det som er tråkket til( ikke ta skier du er redd for, kan bli noen riper i sålen da det stikker opp litt forskjellig vegetasjon) imens vi venter på mer snø Vi ønsker dere alle Et Riktig Godt Nytt År Hilsen Løypekjørerene
Terje Ryen
22.12.2018 GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL ALLE I VÅRT OMMRÅDE!
Di fleste lurer vell på om det blir skiløyper i jula, og til tross for at det er litt lite snø vil vi kjøre i gjennon våre løyper, og sette spor der det er muligt, fra ca 2-3 juledag!
Terje Ryen
10.12.2018 Årest Løypebidrag!
Hei! Håper alle er klar for en ny skisesong, vi er klare men det må komme litt mere snø for og kjøre løyper, mere info om oppstart av løypekjøring kommer!
Terje Ryen
20.04.2018 Løypekjøringen er avsluttet for denne gang!
Hei! Så er løypekjøringen slutt for denne gang, etter en herlig og god gammaldags vinter måtte vi til slutt gi tapt for mildværet. Takk til alle dere som har støttet oss med et løypebidrag og takk til våre fantastiske løypekjørerer, pakk bort skia og ta frem sykklen så holder vi på formen til neste skisesong! Mange hilsner fra oss i Hølervassløypene! (dere ivrigste rekker nok noen skiturer enda) GOD SOMMER!
Terje Ryen
20.04.2018 Folksomt på Søkkemyr Påskeaften!
Om lag 100 personer var innom på Søkkemyra påskeaften, og di fikk forfrisket seg med pølser, solbærtoddy, kaffe og kvikk lunsj, noe som det så ut til og falle i smak Alle er velkommene neste år!
Terje Ryen
21.03.2018 PØLSEFEST PÅ SØKKEMYR!
Tiden er kommet for pølsefesten på Søkkemyr påskeaften, håper vi ser deg!
Terje Ryen
05.03.2018 Årsmøte avholdt lørdag 3 mars.
til sammen 14 personer møtte opp på årsmøte på Ellingsæter lørdag 3 mars.
Terje Ryen
07.02.2018 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG!
Avholdes på Ellingsæter Sport & Turistsenter lørdag 3. mars kl. 15.00. Også litt info om løypene!
Terje Ryen
18.12.2017 Litt info om løypebidraget og skiføret oppdatert 1 februar!
Vi vil kjøre opp alle våre løyper så sant det er mulig frem til påske, i vinterferien uke 8 og 9 vii vi prøve så godt vi kan og holde løypene oppe. ( løypekjørrene er i jobb i ukedagene, løypa for og komme til Ellingsseter blir også kjørt!
Terje Ryen
12.12.2017 NÅ BLIR DET LØYPER!
Terje Ryen
20.09.2017 Mobil dekning telenor
Hei! Ønsker dere bedre dekning i vårt område, kan du gjøre som det står lengere nede på siden!
Terje Ryen
20.04.2017 Folksomt påskeaften ved Brufeten!
Mange tok turen til pølsefesten påskeaften! Du finner flere bilder på facebook
Terje Ryen
13.04.2017 Pølsefest påskeaften!
På grunn av dårlig skiføre er pølsefesten i år flyttet til Brufeten (se innlegget under om hvor det er) håper at flest mulig kommer en tur selv om det må brukes andre fremkomstmidler enn ski, det nok muligt og komme på ski også med litt godvilje!
Terje Ryen
08.04.2017 Pølsefest!
Hei igjen! Mange lurer på om det blir pølsefest på påskeaften i år og det blir det. Men pr. dags dato vet vi ikke hvor pga. usikkert snøføre, men som sakt det blir pølsefest. Våre løyper er kjørt unntatt over Hølervatnet og Høvren noen steder er det ikke satt spor men er du en ivrig skiløper og tåler litt vann så er det fult mulig med en skitur! Kommer tilbake med mer info om sted for pølsefesten senere! MVH Påskeharen
Terje Ryen
07.04.2017 Dagens info fra løypekjørere!
Hei på dere, det har blitt kjørt løyper til Ø.Bukfyll,Johnsesetra og runde Guteseter / Brufeten i dag.Løypene har varierende kvalitet pga. vann og lite snø.Det er fullt mulig å ta en skitur ,smør gjerne med litt av hvert-klister,lynghonning og litt tålmodighet.De resterende løyper prøver vi å kjøre i morgen. Vær spesielt oppmerksom på bekker,elver,vann og myrer. Ha en fin tur og Riktig God Påske!
Terje Ryen
02.04.2017 Litt info pr. 2april
Hei! Som en prøveordning har vi nå kjørt opp løype fra Jonsesetra til vi møter løypa til Hellebuklia som går til Ellingseter. Så nå kan dere gå til Ellingseter via våre løyper fra Jonsesetra. Godværet har tæret hardt på skiføret . Mer info om dette mot helgen, vis stor respekt ved passering av elver og vann da mye overvann gjør disse meget usikre.
Terje Ryen
19.03.2017 Løypebidrag 2017!
Vi ønsker alle nye hjertelig velkommen! For giro klikk på den blå scooteren på høyre side. vipps til 83926 konto nr: 2030 22 56242
Terje Ryen
09.03.2017 Nå er det ordentelig vinter i ommråde!
Hei! Frem til påske vil våre løyper bli kjørt opp til hver helg ved behov.
Terje Ryen
06.03.2017 Årsmøte avholdt lørdag 4 mars.
Et par håndfulle møtte opp på årsmøte på Ellingsæter lørdag 4 mars.
Terje Ryen
13.02.2017 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
Avholdes på Ellingsæter Sport & Turistsenter lørdag 4. mars kl. 15.00. Også litt info om løypene!
Terje Ryen
01.02.2017 Litt info om løypebidraget og skiføret oppdatert 10 februar!
Hei! Det har kommet en del snø i løpet av uken så blir det topp forhold for en skitur i våre løyper, sol skal det også bli, bedre kan det ikke bli. Nye skispor blir kjørt opp på lørdag morgen. Ha en strålende ski helg!
Terje Ryen
28.01.2017 Litt info fra løypekjørene
Lørdag 28.01.16 Løyper holder fremdeles,men enkelte partier med is. Harde og isete løyper får vi ikke gjort noe med. Det er også enkelte plasser foreløpig for lite villsnø til optimal bredde og kvalitet på løyper. Vi får håpe det kommer noe hvitt ovenfra snart,men ta dere en tur ut likevel. Ha en fin helg fortsatt. Knut løypekjører. Løypekjørere
Terje Ryen
12.01.2017 Det blir kjørt løyper til helgen!
Hei! Gode nyheter, til helgen 14 og 15 januar vil det bli kjørt løyper da det har kommet litt nysnø i uken, usikkert om kvaliteten på løypene med det vinterværet vi har om dagen, men skitur blir det. Ha en strålande skihelg!
Terje Ryen
06.01.2017 Ingen løypekjøring til denne helgen!
Hei! Desverre blir det ikke kjørt løyper i helgen da det ikke er kommet nok nysnø til det. Så det er spark, skøyter og ispigger som er tingen i helgen. Vi får leve i håpet til neste helg!
Terje Ryen
28.12.2016 Nå kan du finne frem skia!
Det er kjørt opp løyper i dag 28 desember.
Terje Ryen
14.12.2016 Mens vi venter på snøen (oppdaterl 20/12)
Etter en gjesteopptreden av vinteren for litt siden ,har mildværet tatt knekken på skiløypene, som nå passer best for sparkstøtting. Men kommer det litt snø så blir det skiløyper i en fei.
Terje Ryen
11.11.2016 Vintren er i gang, nå med litt tillegsinfo pr. 19 november!
Plutselig kom vinteren og med 60 - 70 cm snø i vårt ommråde så er nok skisesongen i gang!
Terje Ryen
11.04.2016 Løypekjøring avsluttet for i vinter!
Klikk på overskriften for mere info!
Terje Ryen
17.03.2016 PØLSEFEST PÅ SØKKEMYR!
Lørdag 26 mars(påskeaften) er det pølsefest på Søkkemyr. Klikk på overskriften for mere info: Har du husket løypeavgiften se vedlegg!
Terje Ryen
07.03.2016 Årsmøte avholdt lørdag 5 mars.
Et par håndfulle møtte opp på årsmøte på Ellingsæter lørdag 5 mars. klikk på overskriften for mere.
Terje Ryen
01.03.2016 Ny trase ved Jonsesetra!
Nå kan du slippe og gå veien! klikk på overskriften for mere.
Terje Ryen
10.02.2016 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG!
Avholdes på Ellingsæter Sport & Turistsenter lørdag 5 mars kl. 15.00 klikk på overskriften for mere info!
Terje Ryen
08.02.2016 Alle våre løyper er nå kjørt!
Alle være løyper vil bli kjørt hver helg så lenge det er muligt og kjøre. klikk på overskriften for mere!
Terje Ryen
07.12.2015 Nå blir det endelig løyper!
Ventetiden er over, 30-40 cm nysnø har gjort susen så nå er det bare og komme seg på hytta for en herlig skitur. Klikk på overskriften for mere!
Terje Ryen
14.04.2015 Løypekjøring avsluttet for i vinter!
Fortsatt skiføre en tid fremover vis du er oppe tidlig om morgnen! klikk på overskrift
Terje Ryen
26.03.2015 PØLSEFEST PÅ SØKKEMYR!
Lørdag 4.april (påskeaften) er det pølsefest på Søkkemyr. Klikk på overskriften for mere info:
Terje Ryen
05.03.2015 Årsmøte avholdt lørdag 28 februar.
Et par håndfulle møtte opp på årsmøte på Ellingsæter lørdag 28 februar. klikk på overskriften for mere.
Terje Ryen
05.02.2015 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
Avholdes på Ellingsæter Sport & Turistsenter lørdag 28februar kl 15.00.(OBS les link fra avisa Valdres lenger nede på siden) Oppdatert 11.02.2015.
Terje Ryen
12.01.2015 Så kom snøen!
Endelig kom det snø, så nå blir det kjørt løyper hver helg så lenge været tilsier det. (Redigert 24 januar) Klikk på overskriften for mere
Terje Ryen
03.01.2015 GODT NYTT ÅR!
Mildværet tæret på våre skiløyper. Klikk på overskrift for mere
Terje Ryen
30.12.2014 Alle våre løyper er nå kjørt,
Vi har scooter kjørt og satt spor i det meste av våre løyper. Klikk på overskrift for mere.
Terje Ryen
03.12.2014 God Jul til alle skiglade som venter på en skitur!
Hei! Håper dere alle har en fin sommer og høst, men nå venter vi på en skitur. (klikk på overskriften for mere)
Terje Ryen
02.05.2014 Løypekjøringen avsluttet for i vinter!
Selv om det fortsatt kan være skiføre en tid har vi avsluttet løypekjøringen for vinteren. Klikk på overskriften for mer.
Terje Ryen
11.04.2014 Fortsatt brukbart skiføre i løypene våre i påsken!
Tross sen påske er det fortsatt brukbare skiløyper i vårt ommråde. Klikk på overskriften for mere!
Terje Ryen
15.03.2014 Endelig kom solen og gjør skituren til rene himmelriket !
Det går mot vår, men i våre løyper er det fortsatt nok av snø så det er bare og ta skiene fatt og nyte vår og sol. (Klikk på overskriften for mere)
Terje Ryen
04.03.2014 Årsmøte avholdt lørdag 1 mars.
Hyggelig at 17 møtte opp på årsmøte på Ellingsæter lørdag 1.mars. Klikk på overskriften for mere.
Terje Ryen
14.02.2014 Alt klart for Vinterferien i uke 8 og 9!
Nok av snø og fine værutsikter for vinterferien!! Klikk på overskriften for mere.
Terje Ryen
11.02.2014 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
Sted: Ellingsæter i kafen lørdag 1 mars kl 15.00 (Klikk på overskrifte for og se mere)
Terje Ryen
20.01.2014 Mer enn nok av snø!
Nå er det mer enn nok snø, har du tenkt på hyttetaket ditt. Klikk på å overskriften for mere.
Terje Ryen
11.01.2014 GODT NYTT ÅR!
Endelig ble det vinter og nok av snø til glede for liten og stor. klikk på overskrift for mere!
Terje Ryen
23.12.2013 GOD JUL! (endelig fikk vi kjørt løyper)
Det er i dag kjørt opp alle våre løyper, unntatt den om tårnet. Klikk på overskriften for mere!
Terje Ryen
20.12.2013 Lite snø og dårlig vær, ingen løyper pr. i dag 20.12. 2013
Vi har prøvd og kjøre løyper, men det gikk ikke pga. for lite snø. Klikk på overskriften for mere
Terje Ryen
25.11.2013 Snart skiføre (Håper Vi)
Litt info mens vi venter på skiføret Klikk på overskriften for mer info.
Terje Ryen
29.04.2013 Takk for årets skisesong og GOD SOMMER!
Sesongen er over og vi i løypelaget kan se tilbale på en vellykket skisesong og fine løyper, takk til dere løypekjørere.
Terje Ryen
10.04.2013 Fortsatt fine forhold i våre løyper!
Etter den ypperlige påskeuken er det fortsatt mye vinter og fine løyper i vårt område, så det er fortsatt muligheter for fine skiturer.
Terje Ryen
20.03.2013 I år blir det fine løyper i påsken da det er mer enn nok av snø!
Alle våre løyper vil være oppkjørte i hele påsken. En fin skipåske til alle, klikk på overskriften for mere.
Terje Ryen
05.03.2013 Unikt tilbud fra Zolas energi til medlemmer av foreningen
Klikk på overskriften for og se mere, se også på vedleggene til høyre.
Terje Ryen
13.02.2013 I vinterferien uke 8 og 9 vil alle løyper være oppkjørt!
Alle våre løyper vil være oppkjørt fra helgen og i vinterferien i uke 8 og 9 med forbehold om dårlig vær, klikk på overskrift for mer info.
Terje Ryen
12.02.2013 Roligt Årsmøte i Hølervassløypene!
Årsmøte foregikk uten dramatikk, og det ble gjenvalg på alle valgbare styremedlemmer og valgkomite. Se referat på vedlegg ved og klikke på overskriften.
Terje Ryen
22.01.2013 Åreberetning 2012.
Klikk på overskriften, deretter klikker du på ikonet vedlegg til høyre på skjermen (årsberetning 2012)
Terje Ryen
13.01.2013 ÅRSMØTE I HØLERVASSLØYPENE LØYPELAG.
På Ellingsæter sport & turistsenter lørdag 9. februar 2013 kl 15.00. (klikk på overskriften for og se alt)
Terje Ryen
11.01.2013 Fine forhold i våre løyper pr. 11 januar
Alle våre løyper er kjørt og det er fine forhold, løypene vil være kjørt hver helg ved normalt vær.
Terje Ryen
21.12.2012 GOD JUL Fra Hølervassløypene!
Vi regner det som ganske sikkert at alle våre løyper vil være oppkjørt i romjulen. God skitur!
Terje Ryen
04.12.2012 Giro for bidrag til løypelaget er nå sendt ut, noe tidligere enn vanlig
Vi understreker at bidraget selvfølgelig er frivillig. I møte med de andre løypelagene i Valdres ble det foreslått kr. 750,- men du bestemmer selv hvilke beløp du vil gi
Terje Ryen
16.11.2012 Vi prøver og kjøre opp noen løypetraser i helgen!
Klikk på overskriften for og se mere.
Terje Ryen
14.11.2012 Mildværet stopper løypekjøring!
Vi var nok litt for optimistisk med tanke på løypekjøring, vi trodde vinteren hadde kommet for godt, men den lurte oss igjen. Så følg med, mere info så snart det skjer noe.
Terje Ryen
07.11.2012 Vinteren er kommet!
Det er kommet en god del snø i vårt område siste uke.( klikk på overskriften " Vintren er kommet" og du kan lese mer)
Terje Ryen
11.10.2012 Grasrotandeler!
Som dere ser har vi ikke fått noen nye grasrotandeler i år, så registrer deg og verv noen så blir det enda bedre skiløyper!
Terje Ryen
11.10.2012 Sånn kan det bli!
Mens vi venter på vinteren
Terje Ryen
11.10.2012 Første snøen har kommet!
Går du inn på webkamra i toppmenyen kan du følge med på været.
Terje Ryen
11.10.2012 Nytt utseende på hjemmesiden
Det har blitt nytt utseende på hjemmesiden, alt det gamle er der så det er bare og lete på toppmenyen.
Terje Ryen
09.05.2012 Takk til alle som har bidratt med løypeavgifte 2012.
Det er 78 som har betalt og det er 6 mer inn i 2011 og takk for det.
Terje Ryen
17.03.2012 Mildvær og lite snø skaper problemer!
Pr. i dag 17 mars er det umulig og kjøre løyper.
Terje Ryen
22.02.2012 Alle løyper i vårt område blir kjørt i vnterferien.
Det er fine forhold i alle våre løyper, vi ønsker alle en fin vinterferie.
Terje Ryen
05.02.2012 Giro for bidrag til løypelaget er nå sendt ut!
Vi understreker at bidraget selvfølgelig er frivillig. I møte med de andre løypelagene i Valdres ble det foreslått kr. 750,- men du bestemmer selv hvilke beløp du vil gi.
Terje Ryen
31.01.2012 Topp forhold i alle våre løyper! (klikk på overskrift)
Var selv på hytta i helgen og fikk oppleve et fantastisks vintervær og topp skiløyper, bedre kan det ikke bli, så kast deg på knallerten og kom deg til fjells
Terje Ryen
25.01.2012 Fine forhold i våre løyper pr. 25 januar
Klikk på overskriften så kommer rapporten frem
Terje Ryen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift