Så kom snøen!

Endelig kom det snø, så nå blir det kjørt løyper hver helg så lenge været tilsier det. (Redigert 24 januar) Klikk på overskriften for mere

Etter en heller skral nyttåsrhelg for oss skigåeere kom det endelig snø nå i helgen. Vi har nå sloddet alle våre løyper for og få det så slett som muligt, det er ikke kjørt opp spor men dette vil bli gjort itil helgen vis været holder, det er ikke noe overvann i løypene pr. dags dato men vær forsiktigt når dere går på vann da disse kan være lunefulle, og det er en del overvann 

Vi ønsker vår nye løypekjører Bjørn Bråthen velkommen på laget, han tar over etter Trygve som har valgt og trappe ned etter mange år, en stor takk til han.

Ønsker du og støtte oss med et løypebidrag kan du gjøre det på giroen som fulgte med magasinet Valdres rett føre jul, eller du kan klikke på vedlegget til høyre på siden og få frem en giro.

Det er ønskelig at alle som har mulighet til og betale innen 18 januar gjør det da det vil spare oss for noen kroner og jobb, etter den 18 januar vil vi sende ut giroer til hytteeiere i ommrådet på post, på forhånd takk.

Ha en fin skitur    coolsmileyyes

 

 

Støtt oss!

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift